Töihin meille

Kangasalan palvelutalosäätiön missiona on tarjota asiakkaille ”hyvän elämän koto”. Tähän pyritään kuuntelemalla työntekijöitä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työhösi ja kehittää osaamistasi omaa tehtävänkuvaasi laajemmalle.

Arvot näkyvät arjessa

Arvomme ovat arvostus, vastuullisuus ja turvallisuus ja ne näkyvät arjessamme. Arvostamme toisiamme, olipa kyse asiakkaista, työntekijöistä tai yhteistyökumppaneista. Henkilökuntamme on osaavaa pitäen huolta palvelun laadusta päivittäisessä työskentelyssä. Palveluiden tuottamisessa huomioidaan kestävä kehitys niin, että arkikäytännöt kestävät ekologista tarkastelua.

Jalmarin Koto on työntekijöille ja asukkaille turvallinen paikka. Yhteisöllisyys kuuluu arkeemme, teemme töitä tiiminä. Noudatamme käypä hoito -suosituksia ja valvontaviranomaisten ohjeita ja säädöksiä. Olemme paikallinen ja vastuullinen vanhus- ja vammaispalveluiden tuottaja.

Jokainen työntekijämme on meille tärkeä niin työyhteisön jäsenenä kuin asiakaskokemuksen ja toiminnan laadun tekijänä. Siksi panostamme osaamisen kehittämiseen, työyhteisöjen toimintaan ja työhyvinvoinnin johtamiseen. Käymme kehityskeskustelut joko yksilöinä tai ryhmissä osaamisesi ja motivaatiosi varmistamiseksi. Meillä on työhyvinvoinnin tukena Smartum-setelit sekä mahdollisuus käyttää Jalmarin Kodon omaa kuntosalia.

Avoimet työpaikat:

Lähihoitajan äitiyslomasijaisuus

Jalmarin Koto tarjoaa Kangasalan ikäihmisille palveluasumista kotihoidon turvin palvelutalossa sekä tehostettua palveluasumista kahdessa ryhmäkodissa. Palvelukeskuksemme on Kangasalan ikäihmisten aktiivinen kohtaamispaikka.

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, joka tuntee paloa vanhustyöhön. Edellytämme, että lääkehoidon luvat ovat voimassa ja hygieniapassi suoritettu. Työntekijän tiedot tulee löytyä Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekistereistä ja rokotussuoja on tartuntatautilain 48§ mukainen.

Toivomme että pidät itseohjautuvasta työskentelystä, mutta osaat puhaltaa yhteen hiileen työkavereidesi kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pysähdyt mielelläsi myös kuuntelemaan asukasta. Toimit kiinteästi työryhmän jäsenenä osallistuen asukkaiden hyvään hoitoon. Erityisesti ryhmäkodeissa työskennellessä katsomme hyödyksi kokemuksen muistisairaiden kohtaamisesta ja hoivasta.

Arvomme ovat vastuullisuus, arvostus, palvelualttius ja sitoutuminen. Visiomme on olla suurin suurella sydämellä.

  • Äitiysloman sijaisuus 24.5 tai 26.6. tai sovitusti alkaen.

Lisätiedot ja hakemukset: Vastaava sairaanhoitaja Kirsti Rohula p. 044-4134 270 ja sähköposti kirsti.rohula@jalmarinkoto.fi tai vt. johtaja Tanja Pitkäniitty, p. 044 4134 250 tanja.pitkaniitty@jalmarinkoto.fi

Ilmoita otsikkokenttään ”äitiysvapaa”.

Avoin haku, hakemukset toivotaan 14.3.2021 mennessä. Työsuhteet voidaan täyttää jo aiemminkin sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lähihoitajia eri pituisuuksiin kesälomasijaisuuksiin. 

Jalmarin Koto tarjoaa Kangasalan ikäihmisille palveluasumista kotihoidon turvin palvelutalossa sekä tehostettua palveluasumista kahdessa ryhmäkodeissa. Palvelukeskuksemme on Kangasalan ikäihmisten aktiivinen kohtaamispaikka.

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, jotka tunnet paloa vanhustyöhön. Ryhmäkodeissa työskennellessä katsomme hyödyksi kokemusta muistisairaiden kohtaamisesta ja hoivasta. Edellytämme, että lääkehoidon lupasi ovat voimassa ja olet suorittanut myös hygieniapassin. Tietosi löytyvät Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekistereistä. Rokotesuojasi on voimassa 48 pykälän mukaan turvaten asukkaidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden.

Toivomme sinun tykkäävän työskennellä itseohjautuvasti, mutta osaat puhaltaa yhteen hiileen työkavereidesi kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, mutta pysähdyt mielelläsi myös kuuntelemaan asukasta.

Arvomme ovat vastuullisuus, arvostus, palvelualttius ja sitoutuminen. Visiomme on olla suurin suurella sydämellä.

Haettavina olevat työsuhteet:

  • Useita kesälomasijaisuuksia 15.5. tai sovitusti alkaen.

Lisätiedot ja hakemukset: Vastaava sairaanhoitaja Kirsti Rohula p. 0444134270 ja sähköposti kirsti.rohula@jalmarinkoto.fi tai vt. johtaja Tanja Pitkäniitty, p. 044 4134 250 tanja.pitkaniitty@jalmarinkoto.fi

Ilmoita otsikkokenttään ”kesälomasijaisuus”.

Avoin haku, hakemukset toivotaan 14.3.2021 mennessä. Työsuhteet voidaan täyttää jo aiemminkin sopivan henkilön löydyttyä.

Lähihoitaja

Etsimme joukkoomme eri mittaisiin sijaisuuksiin ammattitaitoisia lähihoitajia. Tarjoamme sinulle hyvät työskentelyolosuhteet ja erinomaisen työyhteisön, johon on helppo tulla mukaan. Sinulla tulee olla Love-suoritettuna sekä tartuntalain mukainen rokotesuoja.

Lisätiedot: