Töihin meille

Kangasalan palvelutalosäätiön missiona on tarjota asiakkaille ”hyvän elämän koto”. Tähän pyritään kuuntelemalla työntekijöitä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työhösi ja kehittää osaamistasi omaa tehtävänkuvaasi laajemmalle.

Arvot näkyvät arjessa

Arvomme ovat arvostus, vastuullisuus ja turvallisuus ja ne näkyvät arjessamme. Arvostamme toisiamme, olipa kyse asiakkaista, työntekijöistä tai yhteistyökumppaneista. Henkilökuntamme on osaavaa pitäen huolta palvelun laadusta päivittäisessä työskentelyssä. Palveluiden tuottamisessa huomioidaan kestävä kehitys niin, että arkikäytännöt kestävät ekologista tarkastelua.

Jalmarin Koto on työntekijöille ja asukkaille turvallinen paikka. Yhteisöllisyys kuuluu arkeemme, teemme töitä tiiminä. Noudatamme käypä hoito -suosituksia ja valvontaviranomaisten ohjeita ja säädöksiä. Olemme paikallinen ja vastuullinen vanhus- ja vammaispalveluiden tuottaja.

Jokainen työntekijämme on meille tärkeä niin työyhteisön jäsenenä kuin asiakaskokemuksen ja toiminnan laadun tekijänä. Siksi panostamme osaamisen kehittämiseen, työyhteisöjen toimintaan ja työhyvinvoinnin johtamiseen. Käymme kehityskeskustelut joko yksilöinä tai ryhmissä osaamisesi ja motivaatiosi varmistamiseksi. Meillä on työhyvinvoinnin tukena Smartum-setelit sekä mahdollisuus käyttää Jalmarin Kodon omaa kuntosalia.

Avoimet työpaikat:

Sairaanhoitaja, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, osa-aikainen

Toimit kiinteästi työryhmän jäsenenä osallistuen asukkaiden hyvään hoitoon ja tuoden oman alasi asiantuntemusta hoivatyöhön. Työhösi kuuluu lisäksi sairaanhoidollisia ja tiiminohjaus tehtäviä sekä yhteistyötä lääkäreiden ja asukkaiden omaisten kanssa. Osallistut käytännön hoitotyöhän ensisijaisesti ryhmäkodeissa, tarvittaessa palveluasumisessa. Työ on osapäivätyötä, mutta tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tehdä talomme kolmen sairaanhoitajan vuosiloma -yms. sijaisuuksia. Hakeminen 6.12.2020 mennessä, huomioithan että työsuhde voidaan täyttää jo aiemmin, sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lähihoitaja

Etsimme joukkoomme eri mittaisiin sijaisuuksiin ammattitaitoisia lähihoitajia. Tarjoamme sinulle hyvät työskentelyolosuhteet ja erinomaisen työyhteisön, johon on helppo tulla mukaan. Sinulla tulee olla Love-suoritettuna sekä tartuntalain mukainen rokotesuoja.

Lisätiedot: